Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Във всички областни грладове има зали, които могат да

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВъв всички областни грладове има зали, които могат да
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Във всеки областен град има зали, които за 1 ден стават полеви болници. Имаме 15 000 легла

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Във всички регионални грладове има зали, които могат да се оборудват тъкмо за един ден като полеви болници. Това разгласи на постоянния си брифинг ген. майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски. Припомняме, че преди дни в зала " Арена Армеец " в София бе извършено такова образование и тя бе оборудвана с 500 кревати.

``
реклама

" 15 000 кревати има в запас и са подготвени. Ще се проведат такива учения и в Русе, и във Варна, и в Пловдив ", изясни генералът.

Той разкри, че към този момент има вчера е пристигнало подаяние с доста огромно количество проби и всички консумативи към тях. " Получихме подаяние от народния представител господин Пеевски. Стойността му е близо 300 000 лв., декларирани са и други. Общият брой на събраните средства за закупуване на разнообразни неща са към 800 000 лв. ", сподели той.

Запитан дали в Италия е пристигнал пикът на заболяването, откакто за последното денонощие смъртните случаи са намалели, той отговори: " Всички ние се надяваме това да е реалност, само че сами разбирате, че 650 умряли не е доста обнадеждаващо, макар че предното денонощие са били съвсем 790. Засега е напълно ясна наклонността в Китай и Южна Корея. За другите страни е рано да се вършат заключения ".

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правил
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР